torstai 20. syyskuuta 2012

One Thing

Moikka vaa kaikille: ) ! Mun viikko on kulunu ihan äly nopeesti.
Tiistaina olin tallilla ja sen jälkee menin Jensan, Petskin, Joonan, Juhojen ja Joonaksen kaa kylällä, ja tais siin ehk jossai vaihees olla jotai muitaki tyyppejä:3 Oli ihan hauskaa, ja loppuillasta mä ja Jenna eksyttii Petskille pelaamaa amnesiaaxD Joo.. Kiljuttii siel Jensan kaa vaa ja Petski jätti meijät kaksistee sen huoneesee pelaamaa sitä. Oli muksaac:
Keskiviikkona ei tapahtunu oikeestaa mitää ihmeellist, ratsastamassa kävin.
Ja tänää meil oli äikän koe, ja se meni nyt miten meni: D Aiheena oli lause ja virke, ei tainnu mennä kovin hyvin, mutta enköhä mä yli 7 saa kuitenki. Ja köksässä meil oli sellai pistokas, ja en ollu oikeestaa lukenu siihe yhtää, ku en tienny et sellane on ees tulos(: Hyvä mä. Pitäs vissii joissai aineissa koittaa vähä tsempata.
Ja köksästä viel sen verra, et me tehtii kasvissosekeittoo ja tonnikalaleipii: D Ite tein Oskarin kaa tonnikalaleivät, mut mun mielestä leivät sekä keitto oli iha sika pahanmakusii. Oon nirso, tiiän xD

Ja seuraavan kerran kirjottelenki sitte teille sunnuntaina tai maanantaina, johtuen siitä, että mun viikonloppu on nii täytee buukattu, ettei ehi kyllä aikasemmi: D
Huomenna meinaa meen Jensamussun synttäreille, jotka se pitää tällee vklpC: Ja sinne tulee myös Tessa:3 Ja Ainosta en tiijä:D Että mukava viikonloppu tiedossa. Ja en sitte tiijä meenkö ratsastamaaki, ehkä sunnuntaina. Kattoo nytte:) Mutta se on ainaki varmaa, että kuvia teille on tulossa ainaki sitte ihan törkeesti:)
Mut mä kuittaan tähäc: Bye bye<3

@Insah