keskiviikko 26. helmikuuta 2014

What's in your head?






Heipsun ! Huhhuh mitä lentämistä tää alkuviikko on ollu ! Eilen iskä vei mut Messilää lautailemaa, mut sattuneista syistä en jaksanu siellä kauheen kauaa tylsyyttäni laskee, ku ei ollu laskuseuraa, eikä tuttuja näkynyt. Mutta jokatapauksessa siellä oli kaikki rinteet auki ja ne oli tosi hyvässä kunnossa. Oli hauska käydä välillä vähän isommassakin paikassa laskemassa ja se oli ihan virkistävää. Laskea vaan täysin vieraiden ihmisten kanssa erilaisia mäkiä pitkin. Toisaalta joskus on iha tervettä olla yksinki ja pohtia omia ajatuksia ja tunteita, eikö? noh, mä sain siihen nyt oivan tilaisuuden, vaikka aluks yksin meneminen tuntuki turhauttavalta ja tyhmältä !
 Mutta se Messilästä ! Tänään mä olin tosi reipas ja lähdin reippaana ja pirteenä jo ennen kymmentä tallille pelkän omenan voimin. Oli ihanaaa mennä sinne auringon noustessa ja nähdä miten tyytyväisiä hevoset oli, ku ne oli saanu turpiensa alle aamuheinät ! Pentin kanssa käytii kävelemässä tunnin mittanen lenkki. Kauheesti en viittiny sitä juoksuttaa, ku tuntuu, että maa on liukas ku luistinrata..
  Aamupäivästä lähin auttamaa äitiä muuttohomissa ja tavaroiden järjestelyissä. En ehtiny purkamaa, ku pari kassia, ku Jenna soitti ja kysy mua sen kanssa Lahteen. Noh, tietysti mä suostuin, koska en ollu nähny sitä koko loman aikana ja en kyllä kadu yhtää, että lähin, sillä meillä oli tosi hauskaa ! Tarttuha sieltä Triosta taas joku paita mukaan.. Pahuksen kaupat, ku rahat vaa sinne hassusti katoo !
 Huomenna mä lähden vielä viimesen kerran tänä vuonna nauttimaa huipusta lasketteluseurasta, -ja kaudesta tuttuun ja turvalliseen Purnuun. Illalla meen varmaa sitte vielä ratsastamaa, jos jaksan :D Kameran voisin myös yrittää raahata rinteeseen huomenna mukaan, et tänne saatais ees pari onnistunutta laskettelukuvaa :) ! Mutta nyt mä toivotan kaikille ihanaa illan jatkoa ja lähen itte tästä iltapalan laittoon! Ps. Mä en oikeesti voi kattoo noita marraskuun ''treenikuvia'' itkemättä, koska mun silmät kuolee :'' D hyh.

- Inka