lauantai 19. tammikuuta 2013

Weekend



Aaah, viikonloppu ! Hei vainn teille kaikille : =) Mä en oo nyt lähipäivinä ehtiny oikee tekee mitää järkevää, esim. kuvailemaa tai soittelemaa kitaraa melkeinpä ollenkaan :d Alkuviikko kulu ihan huisin nopeesti, ja torstaina oltii suht' isolla porukalla nuokulla. Siel mulla sitte meni parii tyyppii VÄHÄN hermo,,, joten lähin vähäks aikaa JP, ja Niko seuras mua sinne:D Sit jonku ajan pääst päätin mennä takas nuokulle, ja siel sitte chillailtii ja juteltii mukavia. Sit jonku aja pääst Jennaa tultii hakemaa, ja onneks pääsin sitte niide kyydillä kotii ! Koska oisin varmaa kuollu kylmyytee matkalla.
 Eile koulus aloin miettii, et millai mun elämä oikeesti on? Kuinka paljo oikeita ystävii mul on? Millane mä itte oon muita ihmisii kohtaa? Ja millai mä oon? Kauheesti tuommosii ajatuksii synty, ku kattelin muide riehumista, nauramista ja sähläämistä. Noihi kysymyksii aijon tulevan viikon aikana löytää vastauksia. Mut vaikka olinki eile aika pohdiskeleva, ni oli mulla kaikesta huolimatta ihan hauskaaki, voisin jopa sanoo, että pitkästä aikaa mun ja Aapon eron jälkee. Meijä luokka vaa on yksinkertasesti niiin paras, että en voi olla nauramatta poikie sekoiluille, esim. kuvistunneilla;---D Mutta ei siitä sen enempää, liia rajuu kertoo;D;D; Haha !
 Koulun jälkee menin hetkeks kotii soittelemaa kitaraa ja laulamaa. Se on jotenki ihanan rentouttavaa.. Sitä ei vaa osaa kuvailla :3 Kävin myös JP, koska Jimi ja Mira tuli käymää täällä Hartolassa, ja tuli sinne sit vähä muitaki ihmisiä. Olin siel jonku tunnin verra, ja lähin sitte kotii dataamaa. Joo, enoo nörtti(; Mut ku Skypes oli paljo kivoi ihmisii, ni oli juteltava niiden kaa, ja mulla oli JP:s vähä huono olo..

Jaja tänää meen mun serkkuje kaa laskee Messilää, ja uskon että luvassa on tooosi mukava päivä :::3 ! Ja nään siellä ehkäpä Tuukan ja Karonki, jeeje! Oon iha innoissani, koska en oo käyny siel 3v, ja ainut muistikuva sielt on se, et siel on ihan sika kivat ja hienot rinteet. Otan mukaa myös ton mun hienon tavis kameran, ku ei järkkärii viittis sinne raahaa :d Ni huomen on luultavasti tulossa vähän erilaisempi postaus !
Näkemii siihe asti<3

@Insah