tiistai 9. huhtikuuta 2013

Diamonds




Pitkäst aikaa tuntuu silt et jotai puuttuu
Sä oot ainoo jolle pystyn puhuu




Oo mulle rehellinen oo mulle aito
Ni sust ei tuu edellinen vaa susta tulee ainoo


Vaikka kaikki kaunis murtuu
Oot aina siellä minne meen
Kaikkeen tottuu ja sydän turtuu
Mut mä tahdon vapauteen






Vaik tähä kaikkee tottuu
Jos tarpeeks kaua venaa ni tää kaikki loppuu



Ehkä mä ansaitsen tän enkä parempaa
Ulospäin te näätte vain mun tekohymyn kameraan..




Moikka :) ! Tää viikko on kulunu jälleen toosi hitaasti :/ Tänää meillä oli fysiikan koe, ja luulen, et saan siitä jonku 8. Nyt oon alkanu vähä tsemppaa itteeni koulus, ja toivon, et se näkyy todistuksessa. Toisaalta nyt taas vaihteeks näyttäis siltä, että elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaa, jee ! Kesälomaan on enää vajaa 2kk, enkä malttais millää oottaa sitä.
Viikonlopusta sen verra, että se meni taas iha älyttömän nopeesti. Lauantaina käytii Sallin kaa maastoilemassa vähäse kauempana, ja meillä oli tosi kivaa ! Taidettii vähäse siel laukata kilpaaki :D Mut oli siis kiva mennä pitkästä aikaa tosi kovaa, hyvässä seurassa ja parhailla hevosilla. Tommosii päivii lisää<3:)
Tälle viikolle mulla ois taas vaikka miten paljon suunnitelmia, kumpa ehtis vielä niitä kaikkia sitte toteutella, ni ois hyvä. Huomenna koulun jälkee sali kutsuis, torstaina ja perjantaina tallille, lauantaina Purnuu.. :D Kiirettä pitää ! Lisäks jossai välis pitäs ehtii lukee kokeisiiki.. x )
Mutta ajatellaa positiivisesti, ja toivotaa, että kaikki menee suunnitelmien mukaisesti ja kaikki järjestyy. Nyt kuitenki läksyt kutsuu mua, joten heippa !

@Insah