maanantai 5. toukokuuta 2014

Huonoimmat synttärit ikinä?








Heippa ! Otsikko ei ehkä ole kauhean vakuuttava, eikä nää mun köyhät kuvatkaan. En oo löytäny inspistä kuvailuun, eikä mulla toisaalta ole ollut siihen aikaakaan. Tänään mä siis tosiaan täytän huimat 15v, ompahan joku pykälä tälläki saralla saavutettu. Odotin kuitenkin toisenlaista syntymäpäivää, millaista? Noh, mä olisin halunnu viettää tän päivän mulle rakkaiden ihmisten parissa, mutta valitettavasti viikonpäiväksi osui juuri maanantai ja mulla oli iltapäivällä mopotraktorin teoriakoe, joka tietysti hylättiin. Ärsyttää paljon, sillä olin harjoitellut siihen kuukauden ja olin aika varma siitä, että pääsisin sen kerralla läpi. Mutta sen siitä tunnetusti saa, ku luottaa itteensä liikaa. Uusintaa pääsen onneks perjantaina, pitäkää peukkuja, että pääsisin sen sillon läpi!
 Jokatapauksessa, ystävien lahjat piristää aina ja Nellin antama iPhonen -kuori on ihan älyttömän ihana! Sitte sain Jereltä suklaalevyn ja se autto ainaki hetkellisesti mun suruun, olenhan ihminen joka syö ku on paha olla ;) (:D) ! Ja Miikalta sain sillon viikko sitten ton aivan upean rannekorun ! 
 Mutta niin, kiirettä tosiaan piisaa ja kokeita on vaikka millä mitalla. Mun pitäis nyt jaksaa hinautua tästä koneelta pois, etten reputtais huomista uskonnon koettaki, joten heihei !

- Inka