sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Sheinside






Hei taas :D ! Pakko oli vielä tulla julkasemaa täällä vää vaatteet, jotka todellakin haluisin, että Sheinside lähettäis mulle. Jos jotain kiinnostaa tää juttu, ni lisätietoa saa täältä  :) ! Aivan mahtava juttu siis ois jos saisin ees jotain tuolta, vaikka luulen, että mahollisuudet siihe on hyvin pienet :D Mut eipä mulla muuta, heipsun !

@Insah 

Rippikoulua
















Moikka moi ! Niinku varmaa kuvista huomaatteki ni tässä postauksessa on kyllä aika paljo mun omia naamakuvia ja pyydän anteeks sitä ! Mut tosiaa oltii tänää iskän ja Ollin kanssa ulkona kuvailemassa ja sitä ku ei kovin usein tuu harrasteltuu ni tässä sitte vähän enemmän kuvasatoa :)
 Mutta joo, tänää meillä kahdeksasluokkalaisilla oli eka rippikoulua koskeva kokoontumine. Aluks oltii tunti kirkossa ja sitte toinen tunti seurakuntatalolla infotilaisuudessa ja luojan kiitos pääsin haluamalleni rippileirille ! Se ois sitte 10-16.6.2014 ja konfirmaatioki kesäkuun puolella, hienoa ! Kaikki hyvät kaverit ei kyl päässy samalle leirille, mut ymmärtäähä sen, aina ei voi voittaa.
 Noh, illalla lähin sitte vielä äitin kaa käymää Selvä Syksy bingossa ja sieltä voitin tommosen juomapullon ja kylpypyyhkeen :-D Eipähä ainakaa täysin turha reissu ollu. Huomenna pyörähtäis taas harmaa, ankea ja sateinen arki käyntiin ja viikkoonhan mahtuu mm. kokeita ja jalan röntgen-kuvaus, saas nähä miten tästäki taas selvitää :D ! mut see ya :)

@Insah