tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ei löytyny onnee onnelasta

kasvonaamio :D:
















Hihii, kiitos ihanasta päivästä muruset :) <3 Tänää oli yyber kivaa, ku Jyri tuli Hartolaa mökkeilemää ja näin sitä ekaa kertaa sitte 3-4kk ! Että oli kyl iha jees näkyillä. Käytii uimassa ja jutskailtii sitte tos patjalla kaikkee, mikä sen parempaa? Mun mielest ilman alkoholiiki voi pitää hauskaa, ei sen aina tarvii olla sellasta, että pitää vetää pää täytee jotai aineita, että ees vähä nousis hymy huulille. Ei. Iha hyvi oon mäki selvinny ilman. Tottakai se ois varmaa iha kiva joskus kokeilla jtn semmosta, mutta mun mielest on hyvä juttu, että keksii tekemistä ryyppäyksen sijaa ja osaa pitää hauskaa. Eiks nii?
 En tiijä miks nostin nyt tämmösen jutun esille, mutta nostimpaha ny vaa. Sitten toinen juttu; Ne, ketkä on jaksanu seurailla mun blogia jo tän vuoden ajan, ni saatatte muistaa kuinka paljon mua otti viime vuonna kupolii se, ku en päässy summer upii? Tiiän, siitä voin kyl syyttää itteeni, ku en tajunnu ees ajoissa kysyy lupaa sinne pääsemisee.. Mut sillo kirjotin mun yhtee postauksee; ''vituttaaa vaa ihan suunnattomasti etten päässy tänä vuonna summer uppii, mut ens vuonna aijon mennä ! Vaikka sitte yksi jos kukaa ei lähe messii;DD''  Olin toiveikas aina toukokuuhu asti ja uskoin, että ku teen ahkerasti kesätyöt ja hoidan koulutyöt kunnial loppuu, ni saan ostettuu sinne liput. Mutta mites kävikää? Enhän mä tietenkää pääse sinne, koska suositusikäraja on K16. Mut silti, monii mun ikäsii, 14-15v on menos sinne.. Ei voi olla nii paha -.- Mut nähtävästi voi. Joten, vietän kesääni luultavasti tääl kuivas Hartolas koko lopunikäni, tuun oikeesti iha hulluks tääl -.- 
 No okei.. Ehkä tunnelin pääs näkyy vähä valoo, koska oon aatellu lähtee Janitan kaa Helsinkii Lintsille, kahestaa :) Tai no, mä ainaki päätin jo, että mä menen sinne vaikka sitte kävelemällä, mutta minä menen, piste. Toinen reissu minne ehkä lähen ois Jyväskylää lähtö Mian kaa, mutta se juttu ei ny oo nii lähellä, että tietäisin paremmi koko homman kulusta. 

@Insah