tiistai 17. joulukuuta 2013

Tärkeimmät joutsalaiset



Ihanaa viimestä kouluviikkoa kaikille ! Tänää aijon kertoo teille tosiaa vähän mun joutsalaisista kavereista, jotka on mulle siis tärkeimpiä sieltä suunnalta. Teen tän siks, koska multa oli pyydetty tällasta postausta ja onha tällane vaihtelu iha kivaa ja teitä muitaki varmaa kiinnostaa, ketä mun kaveripiirii kuuluu myös Hartolan ulkopuolelta 8 )? Pidemmittä puheitta, siirrytään itse asian ytimeen.

Laura



Alotetaas vaikka Lauralla :) Elikkä siis Lauraa tutustuin vuonna 2012 Vierumäen Leiritulilla ja siin ei sitte vuotee oltu oikee minkäälaisissa tekemisissä, mut tavattii uudellee samassa paikassa, mutta vaa tänä kesänä ! Sillo ku ekaa kertaa tutustuin tähä tyttöö, ni kiinnitin ekana huomioo varmaa siihe, et mite reipas ja ulospäinsuuntautunu persoona Laura on ja mite siihe olikaa nii helppo tutustuu. Vaikka meil onki vuos ikäeroo, ni sitä ei todellakaa mitenkää huomais, koska jutut on nii samaa tasoo ja näin. Me ei kyl olla oikee sen kesäkuisen leirin jälkee nähty kertaakaa, mut onneks netti on olemassa ja muut viestintä välineet, ni yhteydenpito on helppoa !
Mutta lyhyesti sanottuna, Laura on aivan ihana ja luotettava. Se jaksaa aina kuunnella ja tukee jos joku harmittaa :' ) Vaikka me ei tavallaa kovin hyvi toisiimme tunneta, ni joku mut vaa saa luottamaa Lauraa ja avautuu sille kaikista murheista. Nii ja se on myös tosi ilone ja positiivine ja sitä oikee hehkuu siitä ympäristööki :--)

Veera



Veeraa tutustuin iha samalla tavalla ku Lauraa, jopa samana vuonna ja asiat on muutenki menny hyvin samalla kaavalla. Tänä vuonna ollaa enemmä oltu tekemisissä, tosin ei olla oikee näkyilty : c mutta niinkuin jo sanoin, netti on kaveri ! Veeraki on -00 mutta juttujen laatu edelleenki hyvin samaa tasoa, eikä sitä yhen vuoden ikäeroa todellakaa huomaa. Tää tyttö on tosi positiivine myös, ilonen, luotettava ja osaa myös tukea, jos on vaikeeta. Veera on luonu muhu uskoo siihe, et kaikki kääntyy viel parhain päin ja siinähän se onki ollu iha oikeessa. -It's just bad day, not bad life 
 Leiriltä, missä oltii ni mulle jäi ainoastaa hyviä muistoja ja Veeranki kaa muistan tehneeni siellä kaikennäköstä xD Tai no aika isolla porukallaha me siellä hengailtii, mutta silti. Ei voi muuta sanoo, ku että aivan mahtava tyttö tääki ja se on tosi hyvä tanssija!


Wera



Weraa tutustuin viime talvena. Tavallaa sattumalta, koska hengailtii samoissa porukoissa ja pyörittii aika paljo purnussa ja Joutsassa samaa aikaa ja näin. Hyvii muistoi on varsinki keväältä ja kesältä, ku alettii tutustuu paremmi ja ne sijoittuuki Joutsaa. Wera on myös luotettava, auttavaine, mukava ja sellai jonka seuras ei tuu ikinä tylsää ! Ja sit se kans ymmärtää, mistä kenkä puristaa. Se on iha älyttömän kaunis ja ois tosi kiva viettää sen kaa enemmä aikaa. Täs nähää eri paikkakunnil asumisen huonot puolet - näkemine on vaikeeta, kaikki jutut pitäs suunnitella hyvissä ajoin jne. 
Mut jokatapaukses, ne kaikki hetket mitä ollaa jossai yhessä vietelty ja hengailtu jossai ni on ollu tosi kivoja ja niistä on jääny vaa hyviä muistoja ! Lisää sellasii plz :')

Susanna




Sitten tää paras :* Suskii tutustuin aika randomisti vaa siinä joskus kesäkuun lopus, ku kysyin sitä käymää Hartolas, eikä ees tunnettu sillo mitenkää erityisen hyvin. Mut heti ku näin sen, ni tuli vaa sellane olo, et meistähä vois joskus tulla iha hyviiki kavereita. Juttu luisti alusta asti tosi hyvin ja meil oli samanlai huumorintaju. Kesältä on tosi paljo ihania muistoja, ku ollaa oltu siellä täällä ja tutustuttu monii uusii ihmisii Heinolassa ! Susanna osaa myös kuunnella, tukea, auttaa ja ärsyttää. (xd) Meil ei koskaa oo oikeestaa ollu mitää tylsää hetkee, koska aina jompikumpi keksii jotai iha älyvapaata tekemistä tai sitte aletaa vaa nauraa jolleki tyhjänpäiväselle jutulle.
Susanna on luonu muhu vähä sellasta erilaista itsevarmuutta ja siihe tutustumise jälkee musta on ehkä tullu vähä suorasanasempi, tai sitte ilmasen itteeni voimakkaasti jotenki muuten. Pakko taas tässä välissä toistaa, että tätäki tyttöä mielelläni näkisin sata kertaa enemmä, jos vaa asuttais vaikka samalla paikkakunnalla, harrastukset ja koulu ei veis nii paljoo huomiota jne. 
Jokatapauksessa, Suski on aivan mielettömän upee ja ärsyttävä persoona, joka on saanu mut raivon partaalle yhen päivän aikana varmaa satatuhatta kertaa, mut silti se on mulle paraskaveri, muutaman muun joukossa ! <3

- Inka