tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mun rakkaus sua kohtaan on lupaus pitävä

Normaalia <3
 Takana huisin mukava viikonloppu serkkujen parissa ! Perjantaina menin siis mun serkuille kyläilemää, ja laulettii karaokee, ja sitte viel jotai kappaleit lastenlevylt ton pikkusemman serkkutytön kanssa :D ! Sitte venyteltii ja syötii hyvin ! Mentii nukkumaa aika ajoissa, koska lauantaina meijä piti herätä jo joskus kymmeneltä, koska meijä oli tarkotus lähtee pilkille, mut ei sitte jaksettukaa.
 Sen sijaa jäätii sisälle, piirreltii, kuunneltii musiikkia, laulettii, tehtii hedelmäsalaattia yms. Päivällä käytii myös paistamassa makkaraa nuotiolla, mutta koska ulkona oli tosi kova pakkane, ni lähettii Iinan kaa takas sisälle. Myöhemmi mun vanhemmatki tuli sinne, ja sit ne alko kattoo aikuiste kesken vanhoja valokuvia ja mä ja Iina harjoteltii sillä väli pari biisiä, jotka myöhemmi esitettii muille. Ilta kulu nopeesti siinä saunotessa, laulaessa, tanssiessa ja jutellessa mukavia :) Oli siis tosi kivaa pitkästä aikaa ! Ja sanonta; ''Suku on pahin'' Ei kyllä toimi tässä, sillä mun mielest mun suku on iha paras, ja oon ilone siitä, että oon syntyny juuuri tähä perheesee, ja juuri tähän sukuun.
 Asiasta kukkaruukkuu, meil oli tänää Ruotsin koe, ja se meni sinänsä iha hyvi, et saan siitä ainaki 8 :) Ja muutenki koulussa on taas alkanu menee iha hienosti, numerot pysyy 8 yläpuolella, joka on totta kai hyvä asia. Huomenna meen mun tädille värjäyttämää ripset ja kulmakarvat, jeij ! Ja sillee.. Mutta eipä mulla muuta, see ya soon! Ja muistutan teitä tosta tulevasta kysymyspostauksesta, joten laittakaa kysymyksiä!

Heippa <3
@Insah