sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Starttaus kohti kesää













Höhöö moi vaan kaikille ! Turha kuvitellakaa, et pääsisitte musta eroon, päinvastoin! Tän mun blogin hiljasuus on varmaa saanu monet miettimään, et oonko mä lopettanu kirjottamisen kokonaan, mutta eheei. Näin ei todellakaan ole. Mulla ei vaa oo ollu energiaa eikä fiilistä kirjottaa, vaikka asiaa ois kyllä ollu. Toisaalta tän jalan kanssa on niin vaikee lähtee minnekää luontookaa seikkailemaa, joten hyvien kuvien saaminen on aika haasteellista just nyt, niiku varmaa noista ylläolevistakin pystytte huomaamaan. Nyt kun tarkemmin selaatte niitä vielä voitte huomata, että niissä ei oikeen oo mitää järkeä. Ne on ihan sekalaisia, mutta nyt mä kerronki mun kuulumisista teille enemmän, ni ehkä noiki aukeaa teille.
 No niin, elikkä iskä osti mulle tosiaan joku aika sitten tollasen mopedin ja alotin 3vk sitte mopokoulunki. Nyt ois teoriatunnit ohitse ja kotiopiskelu on jo parhaillaan menossa ! Nyt ku mä oon enimmäksee ollu vaa kotona päivät pitkät, ni oli tosi hienoo ja hauskaa päästä Nellin kanssa Lahteen Sibeliustalolle kattomaa Robinia ! Siel oli iha huikee meno ja se oli vaan jotenki niin siistii päästä koskettamaaki sitä, heh. Mun psyyke on todellaki ollu koetuksella tän jalkahommelin takia, koska on vaa tuntunu niiin masentavalta nähdä kavereita vaan koulussa. Onneks mä kuitenki pääsin viime viikolla perinteiseen Purnun Midnight Ski-partyihin ja siel oli tosi ihanaa vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa ja nauraa !
 Huh.. Tässä lähiaikoina on tapahtunu niin paljon asioita ja tulee varmaan tapahtumaanki, niin mun on pakko alkaa nyt pitää tätä blogia ahkerammin pystyssä. Mä oon taas löytäny sen kipinän tähä, mun vaa pitää saada tuulta purjeisiin, ni tää lähtee taas rullaamaa kunnolla. Sitä tosin voi hyvinkin edesauttaa se, että mulla alkaa ens viikolla tetti, jossa luultavastikin saan paljon mietittävää, eikä kouluhommia tarvii vähään aikaan stressata. Mutta nyt mä meen opiskelemaa noita mopokoulu juttuja, että minäki saisin joskus sen kortin taskuun ! Ihanaa viikon alkua jokaiselle :)

- Inka