tiistai 20. marraskuuta 2012

Christmas Is Coming!

Moi taas ! Mulla on iha mieletön joulufiilis ! Vielä puuttuu lunta, ja sit ku sitä saadaa, ni oon iha innoissani ja alan laskee päivii jouluaattoo. Eikä ihme, mä nimittäi rakastan valkosii hankia, kynttilöitä, kuusen tuoksua, ja sitä perinnettä, että avataa aina yks luukkuu joulukalenterista, hih(; Ja mä oon tehny jo toivelistan, joka onki harvinaisen lyhyt.. Toivon nimittäi Burtonin lumilautaa (+ siteitä siihe) Ja Canon eos 1100D, ja tiiän, et se ei todellakaa oo mikää paras kamera, mut en saa sitä kalliimpaa:D Mut parempi toi järkkäri, ku ei mitää !




Muttaaa, asiasta kukkaruukkuu, mu viikko on alkanu iha kivasti, tänää ei tapahtunu oikeestaa mitää erityistä (perus säätöö vaa koulus) Ja täs illalla kävin ratsastamas ja nyrkkeilees (; (Alakerras) Ja oli iha kivaa, mut kädet vähä joissai asennois tärisee, en tiijä sitte, et löinkö jotenki oudosti sitä säkkii... Noh, enivei.. Mut nyt alkaa varmaa postauksii tulla säännöllisesti, tosin koe rumba alkaa taas kohta, ni sillo en varmaankaa kovin erityisiä postauksii ehi kirjotella teille. Mitäs te ootte meinannu toivoo joululahjaks ;)? Hih ! Haluisitteko muute, et tekisin taas kysymyspostauksen c: ? Jos haluutte, ni maanantaihi asti on aikaa laitella kysymyksii (:!

Ainii ! Olin pe-la Jennalla yötä, ja meil oli iha sika kivaa ! Oltii kylällä, naurettii, kuunneltii musaa, höpötettii jne. Jeeejee, parasta seuraa on hän<3 Täs vähä kuvii viikonlopulta:

Iltapala<3 :D
Mut ei mul täs sitte täl erää muuta ollu, tuun taas joku pv postailee (:
Heippa<3 !

@Insah