keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Treenailuu

 

Hello ! Tänää on ollu suoraa sanoen iha paska päivä :D 1. Koulussa oli tylsää (Reaaliaineita, ja todella tylsiä sellasia) 2. Tän päivän suunnitelmat meni iha vituiks ja 3. Mulla on vielki aika paska olo, yhe jutun takii, mut ei siit sen enempää c:
 Muttajoo, minäpä olen tnää vaa homehtunu koulun jälkee himassa, ja selaillu Enkun kirjan sivui (Huomenna koe!) Saa nähä mikä numero siitä tulee, ku en oo muutenkaa siinä aineessa kovin hyvä.. :/ Enkä jaksanu ees lukee siihe kauaa, vaa aloin treenaamaa. Menin iskän seuraks alakertaa kuntoilee, ja hakkasin jonku aikaa nyrkkeilysäkkii, ja sen jälkee tein jonku verra lihaskuntoharjotuksii. Eiköhä tää kunto täst ala paranee(;
 Ainii ! Eilen sain tietää, et lähetää 29.7.2013 Turkkii viikoks :) ! Ai että ! En malttais millää oottaa nii kauaa.. Mut onpaha aikaa treenailla ja hankkii lisää lihaksii, et kehtaa sitte ottaa siel aurinkoo :D ! Ja ööäöö, tehtii myös Oriflamen tilaus, laitan sit kuvii niist, ku ne tulee :3 Ny lähen suihkuu, ja sitte sohvalle, jospa tää mahakipu sitte helpottais --> Moikka !

@Insah