torstai 18. huhtikuuta 2013

Fuck on this shit


Heeippa, tällai pikanen ja sekava postaus tälle illalle ! En oikee tiijä taaskaa, mitä mun pitäis ajatella. Huomenna on jälleen perjantai, viikko siis pulkassa, joho on jo täs vaihees mahtunu kaikkee shittii. Oon myöhästyny koulusta, saanu iha paskan numeron maantiedon pistokkaasta, köksän koe meni miten meni ja sit joidenki ihmisten kaa vaa menee sukset ristii. Jotenki tosi stressaavaa tällai, uloski ku kattoo, ni vettä vaa tulee, ei valon häivähdystäkää. Ei ulkona, eikä mun sisällä. Kaikki varmaa kuvittelee, et mul menee aina hyvin, saan kaiken mitä haluun, mul on paljon kavereita, koulus menee hyvin ja elämä on pelkkää ruusuilla tanssimista. Eih, se ei oo nii. Mul on joskus iha hyvii päivii, oon ilonen, positiivinen ja ystävällinen muita kohtaa, mut joskus mullaki on huono päivä.. Ja nyt jo jonku aikaa oon ollu aika huonol tuulel >.< Mul on hyvä huumorintaju, mut koulus jos joku sanoo läpäl jotai musta, esim. viitaten mun kokoo/ulkonäköö jotai negatiivista siis, ni oon koko loppupäivän huonol tuulel : D Se vaa romuttaa mun itsetunnon toooosi alas.
 Tiiätteks te muute sen tunteen, ku luulette löytävänne tosi kivan ihmisen, jonka kaa on kiva jutella, siihe voi luottaa ja tuntuu iha silt, ku oisitte ns. Jin & Jang ? (Kuulostaa vrma taas tosi järkevältä) Sitte, ku alkaa menee hyvi, ni se ihmine muuttuu, ja se yhtäkkii feidaa.. Moni ei varmaa tiijä miltä se tuntuu, mut voin kertoo, että paskalta.





 Mutta joo.. Viikonlopuks mulla ei sittenkää oo mitää suunnitelmia, ois pitäny huomen lähtee Joutsaa, mut en ny oo sitte menossa sinne. Joten homehdun täällä Hartolassa sitten luultavasti vainn, ja ehkäpä nään huomen Mikoo ja Leevii. Lauantaina lähetää perheen kesken vissii mökille (?) Yleesä se uutinen saa mut masentumaa, koska en oo mökki ihmisiä :D Mutta nyt tuntuu iha hyvältä ajatukselta lähtee edes jonneki, jotta saa vähä omaaki rauhaa, harmi vaa, että jopa meijän mökki on Hartolassa..
 Saatte varmaa tästä mun tekstistä nyt sellasen kuvan, että inhoon tätä paikkaa ? Kyllä, mä inhoon tätä, ja siihe on paaljon hyviä syitä, joista muutamat ovat tällasia;

- Useimmiten, jos jolleki kertoo jotai, siitä tietää pian koko kylä
- Tunnen lähes kaikki ihmiset täältä, jos en nimeltä ni sitte ulkonäöllisesti, u know
- Tää paikka kuolee : D Yritykset lopettaa toimintansa, yläkoululaiset siirtyy pian alakoulun tiloihi..

Eli yksinkertasesti, mua ahistaa asuu tällasessa paikassa :'  D Oon aina unelmoinu, et saisin joskus asuu ees vähä aikaa kaupungissa, en tiijä yhtää millasta se ois, ku oon aina eläny täällä landeil, mutta veikkaan, että se sopis mulle : )


Mut mä lähen ny suihkuu, ja sitte telkkarin ääree ! Moimooi <   :

@Insah