torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstai

Yeah, I'm smiling ! But inside, I'm dying.

Iltaa vainn ! Täällä kirjottelee kouluviikosta väsyny tyttö. Tää pääsiäisloma osu niiiin hyvää aikaa, että jea :D Tää viikko on itseasias menny toosi hitaasti, ja päässä on pyöriny kaikenlaisia ajatuksia. Ja tänää meillä oliki pääsiäiskirkko, jee !  -.- Köksässä taas tehtii sämpylöitä ja kääretorttua. Ne onnistu ihan hyvin ja muutenki oli kiva leipoo pitkästä aikaa. Vikalla tunnilla meillä oli maantiedon koe, ja karttatehtävä meni tosi hyvi, mutta niistä muista jutuista en sitte tiedä : D Ja vika välkkä oli aika mielenkiintone, ku pojat hyppi keinun päältä bäkkäreitä yms lumihankee, ja saatii kivaa kuvamatskuu.
 Koulun jälkee kävin myös kylällä, mutta mun piti tulla jo viideks kotii (Älkää kysykö miks, koska en itekkää tiedä-,-) Ois ollu kiva nähä kavereitaki mutta... Tässä sitä ollaa sitte istuttu vaa koneen ääresja mietitty kaikkee paskaa. Yritän kuitenki kovasti piristyy tästä, vaikkei tää kauheen helppoo kyl oo.
 Mut mä kuitenki toivon, et teillä ees tulis olee kiva pääsiäinen :--) ! Joten hauskaa pääsiäis, ja pitäkää hauskaa munki eestä !

@Insah