sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lintu nousee siivilleen










 


 Noh, kaikki kiva loppuu aikanaan, ja ehkä parempi niin, ni sitte niitä hienoja hetkiä osaa toisella tavalla arvostaaki, ku niitä taas tulee. Mun piti eilen lähtee iltapäivästä opistolle sellasee musiikkityöpaja juttuu, jonka järjesti Mikko Goes to Heaven niminen bändi ja oliha siellä ihan hauskaa ! Laulettii erilaisia lauluja, harjoteltiin vähän äänen käyttöä ja puhuttiin kaikesta musiikkiin liittyvästä. Illalla noi pojat soittiki meille siellä ja oli kyllä hyvä esitys :) Ohessa videokooste -->-->






Tänään meillä sitte vieteltiin isänpäivää ! Tein lihapullat ja perunat ruuaks ja hyvin tais maistua :D Siinä sitte syötii ja iltapäivästä lähettii Ollin kaa äitin kyydillä vaariakin onnittelemaan. Ei me siellä kauaa oltu, mut sen aikaa että kuulumiset vaihettii jne. Että en mä mitää kovin ihmeellistä oo tänää puuhaillu, mut ehkä joskus tällaset päivät on iha kivoja ku ei tarvii stressata mistää. Voi vaa rauhassa sulkee oman huoneen oven, laittaa kajarit huutamaa täysillä ja miettimää vaa maailman menoa ja samalla ehkä vähäse rämpyttää omaa kitaraaki.
 Ens viikolla ois ruotsin koe ja vähän muutaki ohjelmaa, joten pitää nyt kattoo, et miten ehdin taas teille postailemaa :D Mutta parhaani yritän ! Ja pitäkää peukkuja, et pääsisin sinne jalkaleikkauksee, koska tiistaina saan tiedon siit, et mitä radiologi on sen suhteen päättäny :' ) mutta nyt, adios !

@Insah