torstai 19. heinäkuuta 2012

Elämä on välil paskaa, mut aina pitää yrittää nousta ylös.

Anteeks tää postaustauko ! Antakaa anteeks!:C :D On vaa ollu jotenki joka päivä sillai tekemistä ettei oo jaksanu ottaa jtn tietokonetta esille et oisin alkanu kirjottaa. Ja muutenki on jotenki masentanu vähä kaikkiD: Mut en aijo täs alkaa niit vuodattaa. Että silleei.
Ja pyydän sitäki anteeks, että nyt mul ei oo kuvii sielt särkkikse reissult:C Koska en voinu kuljettaa kameraa siel särkkiksen alueella, ku en ottanu laukkuu mukaa.. Mut Tampereel oli just sellane iha jees keli, ei liia kuuma, eikä kylmä ! Kiertelin siel yksi niit laitteit ku iskä, äiti ja Olli oleili lähinnä Angry Birds Landissa:D
Sittee, maanantaina ei oikeestaa kai tapahtunu mitää, en muista itseasias xDD
Tiistaina menin Jennin kaa kylälle, oli ihan hauskaa, vaikka vettä sillee tihutteliki melkee koko aja. Jossai vaihees mentii Jari-Pekkaa ja siellä oltii jotai 2h. Sitte lähin kotii, ja vähän ajan päästä lähettii tallille, ja ratsastustunti meni iha hyvi, Penttinen meni hyvin ja sillei(:
Jah.. Eile olin tallilla myös(: Siellä oli kolmas leiri menos, ja kenttä oli vapaana, joten mentii Pentin kaa sinne. Ratsastin kouluu ja vähä esteitäC:  Jensaki  halus hypätä pari kertaa Pentillä, ja Pentti hypäs Jensal iha hienosti, tosin yhes vaihees se kaato koko esteenxdd Ja mäki selviydyin niist esteist ja iha hyvi kokonaisuudes, muttaa.. Vikal kerral ku hyppäsin portin, ni lähestymine vähä failas ja, Pentti hypäs sen iha hyvi, mut sillee jännästi.. Ja en ehtiny valmistelee, ni lensin sen kaulallexdd Haha:D Sit istuin Pentti-paran kaulan päällä. Sitte laskeuduin alas ja menin takas selkää, jonka jälkee hyppäsin viel 2 kertaa pienen ristikon.
Sitte vein Penti takas tallii ja aloin jossai vaihees pesee Pentin satulaa ja putsasin sen satulahuovan ja kuivatusloimen:p Ja sitte syötii Jensan kaa mansikoitaxd Jotka sen äiti oli tuonu, ku Jensa oli siel leiril sillai isosena. Myöhemmi iskä tuli hakee mua, ja sovin meijä ratsastuksenopettajan kaa, et meen sinne tänää yöks. Koska järjestetää huomen Jensan kaa niille alottelijoille leirikisat. Uujee:D
Tänää, torstaina, en oo tehny kauheesti viel mitää, mutta tarkotuksena ois mennä porukoide kaa Lahtee shoppailee. Mut enpä mä varmaa kauheesti itelleni sielt mitää osta ;D Koska mun pitäis ostaa Pentille ööh; 2 satulahuopaa, ohjat, satulavyö, riimu (maybe) Ja sit sellai jonkinlaine iso muovilaatikko, mis voi säilyttää kaikkii Pentin kamoi. Että tällee: 3 Sitte ku tullaa sielt ni lähen tallille !(:
Mut oikein hauskaa loppuvikkoa kaikille !



Meisi 1-2v:DD

Mitä tykkäätte, näist vaaleemmist hiuksist? Onks paremmat?:>

Ja ainii ! Tulossa ois KYSYMYSPOSTAUS ! Joten, toivon et laittelette kysymyksii, jotta postaus saadaan järjestettyä ! :3 Aikaa laittaa kysymyksiä sunnuntaihi saakka.
@Insah