keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ostoksia ja juhlintaa

Farkkushortsit 19.95€
Kaksiosainen pyjama 9.95€

Polvihousut 34.95€

Urheilushortsit 9.95€

Farkkuhaalari 49.90€

Mantelin tuoksuinen suihkusaippua, tykkään älyttömästi !








Moikka ! Tuossa tosiaan mun ostoksia Lahden suunnalta, oon tosi tyytyväinen noihin ! Oon ostanu niin moni kertoja kaupoista vääränkokosia housuja ja paitoja, mutta nytte päätin iha rauhassa sovittaa noita jokaista ennen ostoa. Se kannatti ! Sillä esimerkiksi tuo haalari on kokoa S, mutta mielestäni XS ois voinu olla vieläpä jopa parempi! Aika hassua, sillä käytän kuitenkin normaalikokoisia huppareita. Mutta joo, hyvä että tuli taas pitkästä aikaa käytyä siellä, nyt kun pitäisi olla vihdoin kaikki tarpeelliset vaatekappaleet hankittuna Turkkiin. Niin ja eihän seurassakaan mitään valittamista ollut ;) Oli oikein kiva reissu, vaikka mun takia myöhästyttiinkin bussista ja jouduttiin jäämään hetkeksi Heinolaan.
 Viikko sitten sunnuntaina oli myös serkkuni Iinan rippijuhlat. Kirkossa ei ollu ollenkaa niin tylsää kuin viimeksi, sillä istuttiin takarivissä ja aika vaan tuntui menevän kuin siivillä. Juhlissa oli hyvät syömiset ja muutkin vieraat olivat hyvin mukavia.
 Tässä viimeaikoina mulla on muutes jääny treenailutki aika vähälle ja herkkuja on tullut syötyä vähän väliä. Onneksi mulla ei kuitenkaan mitään kamalan suurta ''tarvetta'' oo kiinteytyä hetkessä, ja nyt kun olen kerta syönyt niin paljon karkkeja ja sipsejä yms.. Niin mun ei edes tee niitä mieli. Miks mun siis pitäis kiduttaa itteäni jatkuvasti? Kai kesällä saa vähän lipsua tollasista jutuista ;--)? Noh, nyt kuitenkin menen vaihtamaan vaatteita päälle ja mietin sitten mitä tänään keksisi! Hyviä viikon jatkoja kaikille :) !