torstai 28. helmikuuta 2013

Tallinn

Warning ! Kuvat on iha epäjärjestyksessä, mut älkää välittäkö:D

 
 

Terveisii vaa Tallinnasta (; ! Oli kyllä tosi kiva reissu, vaikka aluks aattelinki pienten vastoinkäymiste jälkee, että ois varmaa ollu parempi jäädä kotii. Tuli taas syötyä ihan liikaa, ja nyt sitä sitte onki taas tarvetta käyä lenkillä jaja.. :D Mutta ei se mitää, ruoka oli iha hyvää.. Paitsi että jos ny pitää alkaa oikee nirsoilee, ni väittäisin, että Ruotsin laivalla oli paremmat syömiset.
 Kuiteenkin, oli kiva matka, ja lauloin siel karaokee, näin tuttuja, ostelin kaikennäköstä kivaa. (Kuvia ostoksista tulee myöhemmin)  Tallinnassa on muute aika ärsyttäväää shoppailla esim. Sadamarketissa, ootteko huomannu ?:D Myyjät tyrkyttää tavaraa koko aja, ja joka puolella on sitä samaa.. Laukkuja, vaatteita, lippiksiä, koruja.. Oisin viihtyny siellä vaikka kuinka kauan, mutta meijän matka jatku Viinarantaan.
 Joskus yhen maissa laiva lähtiki sitte kohti Helsinkiä, ja sehä taittuki nopeesti. Käytii syömässä, laulettii karaokee ja tehtii viime hetken ostokset.
 Ainii.. Pahoittelen vielä sitä, että noi kuvat on iha sekalaises järjestyksessä, mut ku en jaksanu ny alkaa panostaa niihi, ku muutenki vähä huono olo, taas..  Ollaa mietitty just vanhempie kaa, et pitäs varmaa käyä lääkäris, ku mul on melkee joka päivä mahakipee yms. Ja ny pyörryttää -.- Joten taijan lähtee koht sohvalle makoilemaa ja keräilemää energiaa, sillä huomen sitä tarttee taas, ku lähtee Purnuu lautailee.
Heippa <3

@Insah