torstai 5. kesäkuuta 2014

Ratsastelua








(C) Jenna :) ! http://jensaahnamm.blogspot.fi








Moikka moi ! Tiistaina rohkeena tyttönä hyppäsin aamubussii ja lähin Helsinkii yksinäni siinä toivossa, että löytäisin itelleni kesän juhlii valkoiset korkokengät. Saattaa kuulostaa monen mielestä aika yksinkertaselta? Mutta ei, mulle se ei ole helppoa. Vaikka olinki jalkaleikkauksessa, se ei poista sitä tosi asiaa, että mulla on luonnostaa tosi leveä räpylä, ja siihe ei mitkä tahansa läystäkkeet käykään. Oon yrittäny etsiä vaikka mistä kenkäkaupasta ja normi kledjukaupoista, mutta turhaan. Joten tietäisikö joku mistä vois saada vähä leveemmälle jalalle kenkiä ?! Kuun loppuu ois viimestään saatava, koska mun rippijuhlat on sillon, eikä mekon värii käy muut ku valkoset tai vaaleenpunaset.. Toivotaan siispä että huomenna onnais ja löytäisin ne Lahden Karismasta, kun sinne äitylin kanssa suuntaan!
 Mutta vaikken kenkiä Helsingistä löytänytkään, niin käteen tarttui kyllä jos jonkinlaista rättiä ja niitä varmaa huomenna esittelen täällä blogissakin. Oli myös kiva nähdä erästä kaveria, jonka viimenäkemästä olikin vierähtänyt jo puolvuotta! Ja mä oon vielä toistaseks niin surkea liikkumaa tuolla isommassa kaupungissa, että nälissäni en lähteny mitää erikoisempaa ravintolaa etsimään, mutta onneks joku on keksinu Hesburgerin ! Tosin sain hampurilaisen sieltä pelkällä pihvillä.. :'( hah !
 Tänää mä sitte vaa oon chillaillu jokapaikassa, ku ei oo ollu mitää viisasta tekemistäkää. Viime vuonna tähä aikaa mä olin kesätöissä, mutta tänä vuonna ne alkaa mulla vasta jussin jälkeen. Mutta nyt mä lähden tästä sänkyyn makoilemaan, joten heippa :--) !