maanantai 18. maaliskuuta 2013

Spring, here I come !

 


Käääk ! Anteeks tämmönen kuvaoksennus, mutta tulipaha vähä innostuttua kuvaamisesta :D Heh ! Öööh, viime viikolla ei oikeestaa tapahtunu mitää ihmeellistä, koska olin vaa kotona ja koulussa, kirjaimellisesti. Paitsi, että lauantaina pääsin onneks Purnuu, Midnight skii- tapahtumaa ! Meillä oli ihan paras porukka ever, tosin mä ny laskin vähä kaikkie kaa;D Mut mahtavia ihmisiä, hyvät rinteet, ei paljoo pakkasta ja loisto sää ! Voisko muuta enää toivoa ? joskus 23 lähin sielt sitte mökille papan kyydillä ja olinki sitte jo niiin poikki, etten jaksanu valvoa oikeestaa ollenkaa.
 Sunnuntaina tein vähä kaikkee. Olin Ollin ja iskän kaa ajamassa mönkijöillä/moottorikelkalla, käytii mummolla ja sit mä kävin ratsastamassa. Oli ihana sää, ja oon saanu ladattuu ny jotai iha ihme energiaa itteeni, ku mietin, et koht on jo kesäloma. I like it !
  Tänään sitten pyörähti 12. viikko käyntiin erittäin mukavasti. Käytii nimittäi luokan kaa vähä hiihroratsastamas -/ja ratsastamas lähellä olevalla ratsastustallilla, ja oli iha sika kivaa ! hevoset oli mukavii, ja hiihtoratsastusrata hyvä.
 Muistuttaisin muute kysymyspostauksesta, jonka sitten teille kirjoitan, mikäli tulee tarpeeks kysymyksiä :)

Mutta joo, aurinkoista kevättä kaikille ja heiheei  :) <3

Insah