perjantai 8. elokuuta 2014

Turkki, Ela Quality Resort Hotel 2014














Moikka ! Me käytii taas tänäki kesänä loppuhuipennukseks Turkissa. Tällä kertaa viidentähden hotellissa oltiin, Ela Quality Resort -hotellissa, Belekin suunnalla ! Mahtavat oli syömiset, piha-alueet,huone,altaat ja palvelu! En keksi oikeastaan mitään valitettavaa, muuta ku että tarjoilijat ei ollu ihan nii ystävällisen olosia ku aiemmissa paikoissa /: Kuitenkin viikko vierähti siellä ihan älyttömän nopeasti rannalla ollessa, kaupunkeja kierrellessä ja autolla muuten vaan ajellessa pitkin vuoristoteitä. Jos joskus satutte eksymään tuonne Antalyan suunnalle niin kannattaa ehdottomasti käydä Sidessä! Se on uskomattoman hieno kaupunki ja sieltä löytyy varmasti jotain mukaan ostettavaksikin ;) Hotelli tarjosi myös kaikennäköistä ohjelmaa, mutta mua ei vaan jostain syystä ne hirveesti kiinnostanu tai en vaa jaksanu lähteä mukaan niihin.
 Mutta jos joku asia on varma, niin se, että jos vielä jonain vuonna satutaan tonne lähtemään, niin mä otan jonku kaverin mukaan. Mulla oli nimittäin tuolla aika yksinäistä, ku ei omanikästä seuraa ollut ollenkaan.. Jälkiviisauttahan tämä taas on, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan on tommonenkin asia tajuttava. Uskon että olisin saanut tästäkin matkasta enemmän irti jos joku kaveri ois ollu mukana. Mutta enpä tullut sitä ajatelleeks viime syksyn tienoilla, kun matkaa varattiin.
 Jokatapauksessa oon ilonen, että kuitenkin lähdin mukaan, sillä matkailu avartaa. On virkistävää nähdä välillä muitakin mantereita kuin Suomea, vaikka täällä mä tietenkin mielummin asun. Silti mä suosittelen, että jos vain suinkin on mahdollisuus päästä ulkomaille, niin kannattaa lähteä! Mulle ainakin jäi kokonaisuutena ihan hyvä fiilis tuosta :) Kiitos ja näkemiin !