lauantai 21. joulukuuta 2013

Jollei jouluna ole lunta






Wow, tänä jouluna sain hirmusesti lahjoja kavereilta, vaikka mitää en ois ees tarvinnu ! Kiitos silti ihanat :') <3 Kaikista en tänne ehtiny/tajunnu/jaksanu laittaa, mutta tässä nyt muutama on teidän nähtävillänne.
Mut noi murun ostamat korvikset, kaulakoru ja toi kännykän suojakuori oli kyl niiin kiva yllätys ja muutenki ihana lahja et uskallankoha mä noita ees pitää xD? En todellakaa haluu, että ne katoo minnekkää tai et ne menee rikki ! 





Moikka moi ! Tänää meillä oli joulujuhla koulussa, joka ei tosin kestäny ku vähän päälle tunnin. Meijän esitys meni mun mokailua lukuunottamatta ihan hyvin ja todistuski näyttää mun mielestä iha semi hyvältä, koska kyllä se keskiarvo ainaki vähä on parantunu keväästä ! (ka; 8.9)

Käyttäytyminen; 9
Äidinkieli; 9
Ilmaisutaito; 10
Ruotsi; 10
Englanti; 8
Matikka; 8
Biologia; 9
Fysiikka; 9
Kemia; 8
Historia; 9
Historian täydentävä kurssi; 8
Valinnainen musiikki; 9
Liikunta; 9
Valokuva -ja videokurssi; 10


Sitten asiasta kukkaruukkuun. Miten ihmeessä se voi olla mahollista, että pian vaihtuu tämäki kuukaus tammikuuks ja lumet on lähdössä? Yritä sitä joulutunnelmaa sitte tällasissa säissä viritellä, ku jokapuolella on vaa tummuutta ja kattoa vasten ropisee vesipisarat. Noh, mä ainaki vielä yritän pysyä joulumielellä ja jatkaa huomenna joulusiivouksia. Tosin neki taitaa hieman viivästyä, ku aamusta pitää lähteä jumalanpalveluksee ja iltapäivällä lähen Suskia moikkaamaan Joutsaan.
Elikkä huomenna jos siivouksiltani löydän itteni koneelle, niin aivan varmasti tuun kirjottelemaa teille mun päivästä ! Siihen asti heipodei ja ihanaa joulunaikaa jokaiselle :)

- Inka