torstai 9. elokuuta 2012

Hattaraa^^

Helloooou ! Elikkäs, eile lähin extempore iskän ja Ollin kaa Tykkimäelle Kouvolaa:D Siellä oli ihan kivaa, vaikka välillä vähäse vettä tuliki ! Mutta hyvä puoli oli se, että ei ainakaa ollu jonoa oikeestaa laitteisii:D Kävin mm. Trombissa, Mysteeriossa, Yllätysten talossa, Kummitusjunassa, Ketjukarusellissa, Enterprisessa, ja sit siin ihme vesiliukumäki hommelissa! xD Ja sit kävin vähä muissaki:3 Niis törmäilyautoissa kävin 6x peräkkäi, yhen jutun takii.. Hih(; Jaja kaikista paras laite oli kyl ehdottomasti Loop Fighter ! Siis ihan mega kiva:3
Ja jossai vaihees käytii syömässä joku ihme puffet-ateria tai sellai:D Sai syödä nii paljo ku vaa jakso, ja mul oliki siin vaihees jo ihan superhyper iso nälkäxD !
Tykkimäellä oltii johku 17-18 Ja sit lähettii ajaa kotia kohti.. Ja sit ku tultii kotii, ni olisin kirjaimellisesti halunnu tappaa itteni:D Äiti vähä meinaa huus mulle.. Ei siit sen enempää mut joo. Vitutti sanoin kuvaamattoman paljonD:

//
Today, oon ollu kotonaa oikeestaa pääosin, kävin iltapäiväl hakee kirjastost pari leffaa, jotka varmaa katon tänää, tai ainaki jomman kumman. Sitte myöhemmi menin tallille(: Lähettii Pentin kaa maastoilee, laukattii toosi paljon, ja oli hauskaa ! Ilman satulaa Pentin kaa kaksistee maastos..<3 Rakastan:)
Ratsastelun jälkee touhusin kaikkee tallissa:3
Ja nyt vaa homehdun tääl kotona, ja stressaa jo valmiiks koulun alku.. Entä jos en osaa mitää koulus? Entä jos saan kokeist huonoi numeroi? Entä jos unohan kirjat? Tai läksyt..? Äääh.. Stressaavaa.. Mut koitan ajatella et, päivä kerrallaan..:D Kai tää täst taas lutviutuu;D
Mut joo, eipä mulla muuta höpöteltävää sitte ollukaa(: Täs teille sitte vielä kuvii ! :





Mun ateria:D









Ellos, Jeggingsit 25.00e

Ellos, Hupputakki 13.00e

Ellos, Putkihuivi 11.95e
Että tälläi postaus:) Laittakaa ihmees kommenttii jaja nii.. Meisi menee ny nuqq( ; !See ya. Ps. Justin Bieber o ihana<3 !