lauantai 8. joulukuuta 2012

Kaveri postaus!

Heeei ! En malttanu millää ottaa tätä hetkee, et saan kertoo teille mun ystävistä :3 Joita ei kyl kauheesti oo.. Eikä kavereita muutenkaa:dd... Muttajoo.. Voisinpa vaikka alottaa Jennasta (:


Jenna on oikeesti iha paras tyttö 4eveer !  (: Ollaa tunnettu jo 3v, mut sillee enemmä alettii hengaa jossai tammi -helmikuus. Käytii aluks sillo tällö Jp/kyläl/tallil jne yhes. Ja vähitelle se meni siihe, et koulus alettii viettää enemmä aikaa porukas. Jenna on oikeesti ihan yyyksi parhaist, se on nähny ku mä itken, riehun, nauran, sekoon, vammaan ja kaikkee. Ja meil on iha sikana yhteisii muistoja, joista mä en haluu luopuu edes sitte joskus kiikkustuolissa 90v :D vaikka sairastuisin johokki dementiaa, ni en haluu unohtaa mitää, mitä ollaa koettu yhes;D Koskakoska, en vaihtais niit hetkii mihikkää ( : !
 Ja sellai sanane viel Jennastaaa, että sen kaa ei oo koskaa tylsää, ja sille voi kertoo kaikki asiat, luottotyttö siis<3


Mia on mulle kans jotenki tosi tärkee frendi, vaikka koulussa ei juurikaa hengailla yhessä. Tervehditää vaa ja sitä rataa. Mut Mia on mulle ihan tosi tärkee, koska se jaksaa aina kuunnella mua, ja mikä parasta, se myös ymmärtää mua. Toki mä kerron muilleki mun ystäville juttuja ja sillä lailla, mutta usein tuntuu silt, et ku puran mun tunteita jolleki vastaus on:''ok'' tai ''okeei :/'' Ja se saa mut tuntee itteni aika noloks, ku oon selittäny jolleki jtn, ja sitä tyyppii ei ees kiinnosta.. :D Mut Mia on kiva, ku se jakaa myös omii mielipiteitää ja sillee (:
 Tosiaa, ollaa tunnettu jo nii pitkää ku muistan, mut tutustuttii sillee kunnol joskus viime vuoden syksyl, ja oli siin sit jossai vaihees pie tauko, ettei juurikaa oltu tekemisis, mut nyt taas ollaa ! Sinäki tärkiä (:


Tessa on kans iha ykköstyttö, ja jos mul on sellai fiilis, et vituttaa ja näi, ni jotenki Tessasta virtaa sellaset ilostaenergiaa, et se saa mutki iloseks:D Hassuuc: Mutjoo, en oikee tiijä, et missä vaiheessa alettii hengaa ja näi, jotenki Jennan kautta se tapahtu :) Tessan kaa on myös aina iha sika kivaa, ja ei tuu tylsää kyl koskaa. Wäwäwä.. Muistoi on aaaika kivasti, mitä ny ollaa vammattu tuol noi ja hilluttu ympäri kyliä. I will never forget them ! Jaa.. Koulus varmaa enite ollaa tekemisis, toki joskus kylälläki. Yks parhaist oleet <3


 Kiaa mä tutustuin joskus viime vuoden marraskuussa, sen poikaystävän Juhon kautta, joka tuli meijjä luokalle. Pyysin Kiaa randomil kaveriks fb:s ja siel sit alettii tutustuu, ja vähitelle meist tuli hyvii kavereit, ja sitä kautta ystävii ! Kialle mä voin oikeesti kertoo ihan kaiken, koska se jos mikä jaksaa kuunnella mun juttuja. Harmi vaa, et asutaa eri paikkakunnil, ni ei nähä välttämättä ees joka kuukausi.. Mut onneks on tietokoneet ja kännykät keksitty (;! Kia on tollai reeento, ja sen kaa on helppo jutella :) love<2


Tähä välii vähä biisei:

http://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA
http://www.youtube.com/watch?v=jZnrP39ZnJQ
http://www.youtube.com/watch?v=05DFhCfrwlQ
http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg


Että sellaai (: Ja on mulla vähä muitaki frendeei, kuten Peter, Joona, Sandra, Jonna ja pari muuta.  Ei oo hirveesti enää kavereita mullakaa.. Joskus oli, ei enää. Jotku sano mulle viime talvena, et oon muuttunu iha oudoks/lissuks :o En mä sellane oo..? Enhän..? En tiijä miks näin, mut onneks mulla on oikeita ystävii, jotka tietää millane mä oikeesti oon.
 Mut eiköhä täs olluki asiaa tällä kertaa iha tarpeeks (: Nyt taijan mennä peiton alle, koska mul on jotenki kipee olo, tai sellai, et kuuma kaakao ja peitto.. Avot !

Näkemiin siiis !  +Muistakaas kommata mielipiteitänne postauksesta :) !
@Insah