maanantai 17. kesäkuuta 2013

Linnanmäki ja ostokset part. 2








































Moikka moi ! Elikkä tässä nytte tää toinen osa. Lauantaina lähettii joskus kasin aikoihi syömää hotellin aamupalaa ja se oli iha sika hyvää ! Oli leipää, puuroa, vihanneksia, hedelmiä, jogurtteja... Jos ihmine sais syyä koko aja, eikä se lihois ollenkaa, ni oisin varmaa syöny koko paikan tyhjäks ;D ! Oli tosi hyviä ruokia kaikin puolin. Mutta se ruuasta.
 Kaupat aukes kymmeneltä, ja ennen ku pääsin sinne tuhlailemaa rahojani, ni käytii pienellä kävelyllä sukulaisten koiran, Tompan kanssa. Oli kiva nähä vähä maisemia ja ottaa hienoja luontokuvia. Shoppailujen jälkee palattii hotellii ja vietii ostokset sinne ja valmistauduttii lähtöön Linnanmäelle. Mentii sinne ratikalla, koska autoa ei jaksettu hakea parkkihallista ja helpomminha se kävi, ku pääs hyppäämää vaa sen kyytii.
 Lintsillä sitte erkanin muista ja liikuin siellä yksikseni, satuin näkee siellä yhen kaverinki, kivaa ! :) Uskaltauduin menee melkee jokasee laitteesee ja oisin varmasti käyny kaikissa vuoristoradoissa jos ois vaa ollu aikaa.. Mut ens kerralla sitte ! Aijon kyl mennä tuonne uuestaa viel tänä kesänä, vaikka sitte yksin. Joka tapauksessa siel oli kuitenki tosi kivaa, jos ei lasketa suurta väkimäärää ja suht kylmää tuulta.
 Illalla käytii viel kävelemässä kaupungilla ja syömässä ravintolassa, jonka nimee en ny muista.. :/ Mut se löytyy iha sieltä Helsingin ydinkeskustasta ja läheltä Kamppia. Se oli tosi siistin näkönen, hienot sisustukset ja ruokaa todella hyvää.


Kuori, Glitter 11,90€ 
Toppi, Seppälä 12,95€
Trikootoppi, Seppälä 5,95€

Mekko, Vila clothes 39,95
Korvikset, Vila clothes 7,95€ 4,00€
Hiuskukka, Ninja 6,90€
Mekko, Seppälä 32,95€
Farkkuliivi, Carlings 39,90€
Ruutupaita, JC 42,90€
Paita, Monki 35.00€
Haha :D Äitin joku voitto jostai lintsin pelistä :D: 3kg sipsejä, kuka jaksaa syyä?

Huomenna postausta sitten vielä korkeasaaresta :) !

@Insah